Zoeken naar hey ik ben

Uw zoekactie voor hey ik ben leverde 78 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

23 dagen
Dimi 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke man zoekt dame of student voor leuke tijden te hebben
Hey ik ben een man van 29j. Ik ben 1m87, 84kg slank en ik heb bruin kort haar en blauwe ogen, heb 14cm. Ik zoek iemand die vanavond kan seksdaten, cardaten... kies maar zonder verplichtingen. Als het klikt kan het op regelmatige basis. Hygiene en respect zijn belangrijk en discretie kan ook x  
subje 26 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
dominate vrouw
hey ik ben een jongen meer submissie van 26j. ik wil graag een goed een dominanter vrouw verwennen. en alles doen dat zij wilt. ik sta open voor veel te proberen. ik ben 182cm 72kg slank gebout en hygiënisch.  

dominate vrouw
24 dagen
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 28 zoekt een leuke date met jullie
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl je kijkt , kijken naar jou, je slaafje zijn, heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust je fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiek voorstel mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Zowel eenmalig als vast is welkom!  
24 dagen
Tom 38 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Not fake,
Hey ik ben Tom, Ik heb exhibitionistische neigingen en voyeur ook Bij welke vrouw, meisje, groep vriendinnen mag ik (deels) naakt rondlopen. Dat kan bij jullie thuis gewoon buiten, een (snelweg)parking.... Alles kan, jullie kunnen alles vragen, en normaal zal ik eerlijk antwoorden en Het ook doen. Dit is geen grap... Mijn andere neiging is kijken, gluren'.'. Bij wie mag ik anders komen kijken, al dan niet stiekem... Voor beide zaken ben ik genereus!  
24 dagen
Jongeman 24 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Een fijne tijd beleven?
Hey hey, ik ben een jongeman van 24 jaar uit het Antwerpse. Wou toch maar eens proberen om via deze weg een fijne vrouw tegen te komen die wel wat meer (ont)spanning in haar leven kan gebruiken. Het zou fijn zijn mocht er wel gewoon een vriendschappelijke klik zijn, denk wat: friends with benefits ipv one night stand. Aangezien bijna iedereen het lijkt te vermelden, mijn "stats" zijn: 2m+ - 75kg - bruin haar - 19x5 Stuur gerust even een berichtje als je interesse zou hebben om verder kennis te maken of nog iets van vragen hebt. & Nee, geen interesse in mannen of koppels.  
24 dagen
Henri 64 jaar Antwerpen - Bornem
65+ en op zoek naar iets meer dan een knuffel?
Hey, ik ben single 64,1,67m en 63kg. Niet-roker. Ben je net als ik ook op zoek naar een speelkameraad? Ben je single, 65+ met de rondingen op de juiste plaatsen (rondere bips heeft mijn voorkeur); Hygiene en discretie worden gewaarborgd. Liefst omgeving Rivierenland/Waasland.  
24 dagen
Dimi 29 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Leuke man zoekt dame of student voor leuke tijden te hebben
Hey ik ben een man van 29j. Ik ben 1m87, 84kg slank en ik heb bruin kort haar en blauwe ogen, heb 14cm. Ik zoek iemand die vanavond kan seksdaten, cardaten... kies maar zonder verplichtingen. Als het klikt kan het op regelmatige basis. Hygiene en respect zijn belangrijk en discretie kan ook x  
25 dagen
jonas 27 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
zin om samen nog eens een pamper aan te hebben ?
Hey , ik ben een jongeman van 27J slank en goed verzorgd geen lichaamsbeharing en geen macho :-) , hygiëne vindt ik heel belangrijk , dit wordt gegeven , dus ook verwacht ik zoek een leuk meisje / dame om samen nog eens lekker in een pamper te vertoeven . ik hou ervan het gevoel een pamper aan te hebben , heb jij hier ook nog eens zin in ? laat je dan maar lekker gaan ik verplaats mij makkelijk naar jou locatie of op hotel of bij mij thuis groetjes jonas  
25 dagen
Philippe 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Speels kameraadje zoekt speelkameraadje
Hey, ik ben een single man, 1m82, normaal gebouwd met een open en brede kijk op de wereld. Ik zoek een leuke vriendin die net als ik verlangt naar spannende benefits. Ben je iemand die van uitstapjes en een leuk gesprek houdt, dan ben ik er zeker van dat het tussen ons zal klikken! Ik hoor je graag voor een leuke babbel (dat kan in eerste instantie ook digitaal) en wie weet ...  
25 dagen
Jos BC 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
XXL zoekt FWB
Hey, ik ben een knappe verzorgde grote en zeer fors geschapen man van 41 jaar die in volzinnen kan schrijven. Ik heb reeds vele jaren een open relatie en ben ervaren in goed communiceren en zo veilig experimenteren. Ervaren ook met koppels. Ben eerder rustig dan druk en ben ondernemend. Ik ben niet bi maar ook niet bang van aangeraakt te worden door de man. Ervaring ook met dubbele penetratie als jullie dat zouden willen kan dat zeker. Ik ben oprecht zeer groot voorzien. Als je wil kan ik zeker foto’s delen. Ik heb zelf een voorkeur voor slanke of normaal gebouwde vrouwen die ook graag gelikt worden. Uit de ruime regio heeft de voorkeur.  
  1   2   3   4   5   6   7   8